Nieuws

Op deze pagina vind je de laatste nieuwigheden die verband houden met de vriendenkring of de arbitrage. Ook promotienieuws wordt op deze pagina gemeld. Je vindt ook de activiteitenverslagen terug onder deze rubriek.

DatumNieuwsbericht
02-11-2020Communicatie omtrent activiteiten
Voorlopig liggen alle activiteiten stil, ook die van de vriendenkring. Wij informeren jullie tijdig. Onze eerstvolgende ledenvergadering in december is alleszins afgelast.
De kans dat de nieuwjaarsreceptie eind januari doorgaat is klein, maar we houden jullie op de hoogte. Hou het veilig en hopelijk tot volgend jaar!
30-08-2020Coronasituatie
Opnieuw gaan de cijfers de verkeerde richting uit. Om die reden heeft Voetbal Vlaanderen beslist om alle wedstrijden vanaf U19 uit te stellen tot en met 25 augustus. Onze eerste ledenvergadering vindt plaats op 28 augustus. Tot op heden kan deze doorgaan, hoewel we nog niet zeker zijn wat de situatie op 28 augustus zal zijn. We houden jullie alleszins via mail op de hoogte. Wat we wel al besloten hebben is dat we niet meer trainen met GEZO. Ook de fysieke testen in het provinciaal voetbal zijn afgelast. De testen in het amateurvoetbal werden uitgesteld. OPGELET: Scheidsrechters die aangeduid worden in de reeksen tot en met U17 kunnen nog steeds aangeduid worden!
16-07-2020Data minivoetbal
De laatste ontbrekende data (dagen waarop we minivoetbal zullen spelen) zijn toegevoegd aan de activiteitenkalender. De kalender is compleet.
10-07-2020Eerste GEZO-training een succes!
Twaalf leden waren op de afspraak voor de eerste GEZO-training. Onder deskundige leiding van Tom De Roeck ging iedereen op zijn eigen tempo aan de slag met de oefeningen. We zagen dat het goed was! Volgende week wordt er opnieuw getraind op donderdag. Er wordt gestart om 19u30 (dus iets vroeger aanwezig indien mogelijk). Hopelijk tot dan!
08-07-2020Activiteitenkalender seizoen 2020-2021 bekend!
De activiteitenkalender werd gisteren op de bestuursvergadering vastgelegd. Deze is raadpleegbaar onder de rubriek 'Activiteiten'.
23-06-2020Nieuwe website online!
Vanaf vandaag staat de gloednieuwe website van onze vereniging online! Vermits de website zich in een beginstadium bevindt, is deze nog relatief leeg. Na verloop van tijd zal deze aangevuld worden met nieuwe informatie. Aarzel niet om suggesties door te geven!